torsdag 12. juli 2012

Tanker i natten


Ja her sitter jeg og spekulerer, størstegutten min Tommy har nå kommet inn på 1. valget av skole å det er jeg jo selfølgelig kjempeglad for :)


Det eneste minuset er at han må flytte hjemmefra å det blir veldig rart !!


Ser jo ikke mørkt på det selv, han gleder seg masse, men det er værre for mor,


 innerst inne er jeg jo helt sikker på at det går bra, for han er en utrolig grei å snill gutt men tankene kommer jo likevel, om han vil trives, får nye kompiser osv. så det er en spennende tid vi har i møte <3


Men, men, nå må jeg prøve å koble ut å legge meg, har hatt manko på søvn de siste nettene så nå kjenner jeg at det er kvelden på meg :)


God natt til dere som er innom

post signature


11 kommentarer:

 1. Skjønner deg sååå godt :/ Dette er ikke lett, men det kommer til å gå så fint.Flott han er så positiv, det er en god start ♥

  Natta skatt og sov godt

  Benteklem

  SvarSlett
 2. Har det litt som du...min yngste skal også avgårde!
  De klarer seg nok helt fint :) Men slik er vel typisk mødre!

  ha en fin dag Mette :)

  SvarSlett
 3. Hei Mette :) Jeg har aldri hatt det slik som du, men har hatt 3 barn som alle er ute av redet. Jeg tenker som så, at det er ei tid for alt, og at alt dette er en del av ungenes utvikling og forberedelser for voksenlivet. Det går nok bra, skal du se :) Det viktigste er at gutten er kommet inn på det han har LYST på. Er selv lærer i videregående skole, og ser godt hvordan det går med de som IKKE kommer inn på det de ønsker.... Lykke til, for begge to :)) Regnfull klem fra meg til deg :))

  SvarSlett
 4. Kjære Mette.
  Tror du bekymrer deg unødig jeg, det kommer helt sikkert
  til å gå kjempebra. :) Han virker så fornuftig og god gutten din atte. Jeg hadde det slik selv da min datter forlot redet men det gikk såå bra,de er mer robuste enn hva vi mødre tror. Og så heldig han var da som kom inn på linja han aller helst ville,det har myye å si det også for trivsel osv. :)
  Gode klemmer.

  SvarSlett
 5. Hei!

  Har selv 3 barn og den ene er flyttet ut for noen år siden og det går som regel veldig bra:) det er vi mammaer som bekymrer og tenker for mye. Men det skal vi også. for det er rart når ungene blir så stor at de skal greie seg selv uten at vi er dere hele tiden.
  Men det går som regle mye bedre enn man tror også er han jo kjempe heldig som kom inn på det han selv ønsket:)
  Lykke til:)

  Klem Merete

  SvarSlett
 6. Hei Mette!:)
  Vår er ikke blitt 4 enda...men ja...jeg kan forstå at det må være skummelt!!Vil jo helst bare ha dem trygt på fanget for alltid...!Men så gøy at han kom inn på det han ville..!
  Det kommer nok til å gå så fint atte:))
  (Hvis det er noen trøst er vanligvis ikke den gangen vår heller bloggbar...:))hehe...
  Ønsker deg også en herlig torsdagskveld:)
  God klem fra Camilla:)

  SvarSlett
 7. Den mellomste sønnen min flyttet i fjor, for å gå på høyskole. Jeg var deperimert lenge etterpå, selv om jeg hadde minsten igjen hjemme. Men man venner seg fort. Nå som han har vært her i to uker på ferie, var det deilig at han dro til kjæresten for å være der et par-tre uker også, hehe. Mannen og jeg har fått mere tid til hverandre, og kan både kose oss på egne premisser, og leke litt nyforelskede kjærester igjen;)
  Sønnen går det bra med på skolen, og de klarer seg både med matlaging, økonomisk(gud, så flink han har blitt til å prioritere), ja, han har gjort mine bekymringer til skamme. Så slapp helt av og ta det med ro. Det går såååå bra, skal du se:)

  Klem fra Eli(også hønemor:)

  SvarSlett
 8. Dette er nok ikke bare lett for mor nei! Men det går som regel godt, de fleste bekymringene vi har blir jo ikke til realiteter - heldigvis. Lykke til både til deg og pjokken.

  SvarSlett
 9. Fine bilder fra stuen din :)
  Ja det er mange tanker som kommer når en ny epoke står å venter...
  Kjenner følelsen Mette :)
  Ønsker deg en fin helg. ( her er jeg i full gang med å male kjøkkenmøblene ;) )
  Klem til deg

  SvarSlett
 10. Hei hei.. takker for hyggelig melding. Her var det mye flott å se! Legger meg gjerne til følger :))

  SvarSlett
 11. Det e rart og tenke på at guttan vårres e blitt så store, gla eg får ha Fredrik heime ett år til i allefall. Men Tommy e nu så flenk at det går nok kjempebra, ellers får han nu kom heim igjen.

  SvarSlett