mandag 26. desember 2011

Litt av vår jul og julehjem :)

Hei på dere, håper alle har hatt fine juledager til nå :)
Først må jeg bare si at jeg føler utrolig mye med de som har fått ødelagt og mistet sine hjem og eiendeler i disse stormene.  Vi har heldigvis berget oss bra, men ser det er mye ødeleggelser rundt omkring i vårt lille land :( (Får bare håpe vi står den av til natta også for nå hører jeg at det påen igjenn)

Siden uværet har herjet har vi benyttet tiden til innesyssler med spill og lek med barna, julaften her var kaotisk men det hører vel med når ongene er små og spente, ble desto roligere 1.juledag for da var de ganske slitne :))

Har i dag prøvd å få tatt litt bilder av vårt julehjem, er fremdeles dårlige bilder men har fått en del penger til jul så jeg skal legge i nytt kamera, jippi :)))

Her kommer altså et bilderas av et julepyntet hjem :)


Denne juletaggen fikk jeg med da jeg kjøpte en julegave hos Anki med den kjempefine bloggen Landligehjem, hun har ikke nettbutikk men sender varer om du kontakter henne, kjempegod og rask service :)


Dette er altså kosekroken vår i jula :)


Snuppeline foran årets juletre på juleaften :)


Ble en del pakker i år også gitt :))


Litt jul på skapet:)


Lille snuppen foran juletreet til svigers, der har vi vært så heldige å fått middag både på juleaften og 1.juledag, å i dag har vi vært hos min kjære mamma på kveite, blir nesten litt bortskjemt av dette men er utrolig godt også :))


Juledetaljer fra kjøkkenet :)


Rødt her og der må til når det er jul :))


Grytekluter min mamma har heklet for noen år siden :)
Thorben gutten har lagd en klokkestreng til mamma på skolen å den har fått plass på skapet, i tillegg har han snekret forbokstavene sine helt alene, utrolig flink med hammer, spiker og sag den gutten :))


Ronja hadde også med pakker fra barnehagen, denne søte hengenissejenta,


og et nydelig bilde av henne selv med glitter-ramme rundt :)


Dette julehuset fikk vi av mamma for noen år siden, å det blir ikke jul uten at det kommer opp, det står midt i verandadøra bak spisestuen :)


Utrolig detaljert med både vindu og bilder på veggene :)


Og på loftet henger klærne til tørk men smånissene synger for full hals :)


Å til slutt et bilde av en utslitt Diva som har sneket seg opp i senga på julekvelden :))Har fått mye fint til jul så nå er det nesten som jeg gleder meg til å bytte til hverdag å få ting på plass :)
Var i Mosjøen like før jula å fant meg en nydelig håndlaget slagbenk fra 1930, skal begynne å ordne den når energien kommer tilbake å så skal den få plass i spisestuen, men det får jeg komme tilbake til :))
I morgen blir det juletrefest på vårt lokale ungdomshus å så har vi planer om en fest 4. juledag om formen til min kjære tilsier det, er lokale flinke band som spiller å så er det mange fraflyttede kjente å treffe på denne festen så jeg håper på det beste :))

Ønsker dere alle fortsatt fine romjulsdager

post signature


10 kommentarer:

 1. Så koslig julehus :o)
  Spent på slagbenken din, lykke til.

  SvarSlett
 2. Hej Mette.
  Flotte billeder - det ser rigtigt hyggeligt ud.
  Dejlig at se at hunden også nyder det.
  Ønsker dig en god dag.
  Knus Hanne Bente ♥

  SvarSlett
 3. Flotte bilder....og for et koselig julehus :o)

  Ønsker deg fine romjulsdager!

  SvarSlett
 4. Koselig julehus du har, Mette! Kjempefint det lille huset moren din har laget! Håper formen til mannen din holder, så dere kommer dere på fest. Noen ganger trenger man rett og slett å glemme alt som er trist og vanskelig, og lade batteriene med noe som er koselig og gøy. Så heldig du har vært som har fått mat servert, da! Skulle ønske det var meg......har nok pent måttet lage alle måltider hver dag, pluss desserter og diverse kaffe-kake-serveringer til besøkende. Puh, slitsomt med jul! En husmor har ikke mye fri;) Men, det er koselig også, da! Nå kom sola her og det drar seg mot 10 varmegrader, så nå skal jeg ut i solveggen. Helt merkelig, dette her! Ha en fin dag. Klem fra Eli:)

  SvarSlett
 5. Hei og god romjul.
  Så koselig og så yndige små blide julebarn du har. :))Her har vi hatt 2 orkaner men vi slapp unna med mindre skader på taket og et uthus. Skrekkelig til vær,har vært strømløse 2 kvelder og netter her. Men nå ser det bedre ut,heldigvis. :)) Tenker på de som har det mye verre jeg også,spesielt gamle uten vedfyring og også slekt i nærheten,uff så fælt de må ha det. Det er ikke mye vi har å stille opp med mot naturkreftene,de er enorme,gubben omtrent fløy nedover veien en kveld her hehehe.
  Klem fra Mette.

  SvarSlett
 6. Hei og God jul i stua :-) Kjempekoselig hos deg.Skikkelig julestemning. Artig med det der julehuset, spark osv :)
  Du har det såå trivelig.

  Ønsker deg ei fortsatt God Romjul :-)

  Mvh Marianne fra Trondheim :)

  SvarSlett
 7. Hei søte du=)!
  Så utrolig herlige bilder, fulle av julestemning=)!! Og herlige Diva da=)!! Jeg gleder meg til å se slagbenken og hva du finner på med den=)! Nyt romjulsdagene videre=)!

  Klemmer!

  SvarSlett
 8. Hei:)
  Er bare innom ein tur for å takke for eit kjekt bloggbekjentskap i 2011.

  Gler meg til å følge deg videre i 2012.

  Ønsker deg ei fortryllande nyttårsfeiring:)

  Helsing Marianne!

  PS. Kjempe fint julehus du har laga:)

  SvarSlett
 9. Kjære Mette. Vil ønske deg et godt nytt år! Takk for alle inspirerende innlegg og koselig bekjentskap med deg:)) Vi blogges i 2012! God klem til deg:)

  SvarSlett
 10. Hei vennen.
  GODT NYTT ÅR til deg og dine. :))
  Blir kjempekoselig å følge deg videre i år og takk for alle gode ord fra deg.
  Goklem.

  SvarSlett