lørdag 3. desember 2011

Noen nisser jeg er glad i :)

Noen nisser jeg er veldig glad i har nå fått kommet ned fra loftet, som disse to her, som verdens beste svigermor har laget til meg for noen år siden :)Hun har lagd dem helt fra bunnen, å har selv strikket og sydd klærne de har på,Hun er bare utrolig flink :)De har fått plass nedenfor tv sjenken,som også har fått en nissefamilie på :)
Denne familien har jeg fått hos min kjære mamma, en nisse til hver jul :)Har satt noen svibler i fuglehuset og mine sølv trær har også kommet frem :))Så nå begynner vi å få litt julestemning inne ivertfall :))Nå skal jeg hente Thorben snuppen som er i bursdag til en klasse kompis, så må vi vel handle litt lørdags godt før vi skal kose oss med Jul i blåfjell :))

Ønsker alle ei fortsatt fin helg

post signature


8 kommentarer:

 1. Koselige nisser...og så fin stemning hos deg Mette :o)

  ønsker deg en fin helg!

  SvarSlett
 2. Oj, så fine nisser! Skjønner godt at du er glad i dem;) Nydelig pyntet sjenk også! De nissene fra Hadeland er bare sååå fine. Har en av dem jeg, men kunne godt tenkt meg flere. Kan hende jeg drar og kjøper et par til. Bor bare et kvarter fra Hadeland Glassverk. Ha en fin lørdagskveld. Klem fra Eli:)

  SvarSlett
 3. For en flink dame da,de var superkoselige. :))
  Lekkert pyntet Mette,er ikke ferdig med kjøkkenet enda her så jeg har ikke hatt tid til å pynte enda,bloggingen blir det også så som så med.
  Kos dere med blåfjell og snop.
  Klem.

  SvarSlett
 4. Koselige nisser :)
  Det er så morro å pynte med noe andre har laget.

  Klem Gitte

  SvarSlett
 5. Koooselige nisser:)

  Kjempefint du har pyntet!

  Ha en nydelig helg,
  Klem Jatte:)

  SvarSlett
 6. Så fin nissene var, kjekt med slike nisser som det er sjel i,ikke vanskelig å se det.
  God julestemning.
  Klem Linn

  SvarSlett
 7. For noen fine nisser! Så flink hun er som har laget dem, heldig du :)
  Det er nå bra kos med advent, nisser og julestemning :) ha ei fortsatt fin helg! Klem

  SvarSlett
 8. Hei Mette
  Måtte jo innom deg jeg også ;) har ikke vært på bloggen siden jeg skrev på fredag..
  DU HAR ET NYDELIG HJEM! og det er herlig å se hvordan du blander shabby chic stilen med julerødt... Jeg går rundt meg selv idag - og prøver å finne hva jeg vil ha på stua, og ikke. :) Er ikke mer enn 2-3 mnd siden jeg forandret jeg skjønner du. Og ikke alle nisser passer inn dessverre ;)

  Ha en kjempefin søndag, har blitt følger jeg hos deg, og når jeg først kommer inn i denne bloggreiene her så får jeg vel til det meste håper jeg.. :)
  Klem, Siv

  SvarSlett