fredag 25. januar 2013

Da var det jammen helg igjen :)Den siste uken har gått i pleie av syke barn pluss meg selv, lillesnuppa startet med høy feber forrige Fredag å så begynte størstemann å kaste opp natt til Lørdag siden har det gått slag i slag :)
Jeg karret meg på jobb 2 dager men etter det var det stopp å jeg har vært helt utslått, er ikke bra enda heller men satser på at over helgen er jeg klar til å gå på den beste jobben :)

Det var noen som spurte etter forrige innlegg hvor det hadde blitt av Ektorp-stolene, å de har havnet her foran verandadøren :)


Her har jeg ordnet meg en ny kosekrok :)


Skapet har byttet plass med sjenken, har tatt fram min Corocia eller hva denne planten nå het, men vet ikke om den kommer seg !!


På speilet har jeg hengt et kort jeg fikk av min storesøster for lenge siden :)


Ved siden av står en gammel stol med den lille kista på :)
Å så har jeg fått meg et nytt bord som jeg har lakket hvitt :)


Samme pynt oppå som var på det andre :)


Så får vi se hvor lenge det blir stående slik da, er jo ganske kjent får å være glad i å forandre litt å når jeg bestemmer meg går det ganske så fort i svingene :)


Nå skal jeg og Thorben snuppen som også er syk enda karre oss på butikken for å handle litt, må ha noe å kose oss med til kveldens Idol :)
Sønnen til en god venninde av meg skal synge i kveld, han er utrolig flink, Ken Andre Karlsen heter han om det er fler som skal se :)

Kjempefin helg ønskes dere

post signature

8 kommentarer:

 1. Hei Mette.
  Håper dere snart er bedre,vi har sluppet unna så langt,var halvsjuke noen dager rundt nyttår. Så koselig du har det,det ser så herlig ut i kosekroken din. :) Fine bord du har også. Liker godt den gamle døra di og. :)
  Kose dere masse i kveld.
  God klem fra meg.

  SvarSlett
 2. Masse god bedring til alle syke :)
  Fint i kosekroken din.
  Ønsker deg riktig god helg Mette :)
  Go klem <3

  SvarSlett
 3. Uff så kjedelig med sykdom i hus:/ her har jeg hatt det, minstemann hadde det på mandag og nå har frøkna fått det...utrolig mange som er syk for tida.
  Må bare få låv til og si at du har ordnet det utrolig fint rund deg, det er jo så gøy og ommøblere:):) spesielt når resultatet bli så bra som til deg;):)
  Ønsker dere god bedring og ei fin helg videre:)
  Klem fra Linn:)

  SvarSlett
 4. Så koselig det er hos deg Mette!
  Kjempefine møbler :)
  Nå har jeg nettopp bært i hus en brun gammel skjenk....skal bli hvit, og jeg tror den kan bli veldig fin :)
  Ønsker god bedring i huset...og kos dere med Idol! Skal også se:)

  SvarSlett
 5. Uff .... ikke noe særlig når ungene er dårlige også du også.... ikke noe særlig!
  For en herlig kosekrok du har ordnet deg:) og den gamle dør du har der var nydelig med herlig farge:)
  Ønsker deg riktig god bedring:)
  Klem Merete

  SvarSlett
 6. oj så fint du bor, virkeligt smukt og dejligt hvit.
  http://auntiesvintagedecor.blogspot.dk/

  SvarSlett
 7. Den ræksjuka går visst over hele landet ;o(, idag ligger jr på sofa og hoster stygt. Du skriver at du lakka bordet, hva gjorde du da? Pussa du først? Har et rundt, lakka furubord som skal få et nytt liv, men kjenner ikke helt at æ har lyst til å stå ute og pusse i denne kulda.. Tenkte mer på at æ sku vaske det ned mer salmiakk og så bare male/ lakke..

  SvarSlett
 8. Hei Mette. håper dere alle er friske å raske nå etter influensaen! fiine bilder fra stuen din<3 du har så mye fint og jeg kan sitte lenge å studere bildene dine:-)
  ønsker deg en hyggelig kveld skjønneste Mettevenn.
  god klem

  SvarSlett