fredag 1. februar 2013

Litt nytt til helgen :)

Har vist blitt en Fredags-blogger jeg, er eneste dagen i uka jeg har tid til å sette meg ned med bloggen for tiden :)
Den siste uka har gått i ett med syke barn, syke meg selv og oppussing av møbler, men det skal jeg komme tilbake til senere :)
I dag har jeg vert på sykehuset i Namsos med Thorben-snuppen for å sjekke de "berømte"mandlene, de er store å legene mener å prøve noe nytt som gjøres med laser, det skal vistnok krympe dem så kanskje vi unngår operasjon er vi heldige :)

Etter planen skulle jeg jo ikke handle noe, men det var jo før jeg oppdaget så mye på salg :)


Inngangsmatten, det store fatet å de to søte bollene kjøpte jeg på en bensinstasjon på Høylandet av alle steder :)
 Mulig fatet blir en tanke mørkere hos meg men det var så fint med slikt "hull"mønster på, bollene tenkte jeg barna kunne ha lørdagsgodt og snacs i, passer fint inn i interiøret her :)


Så har jeg en blomsterbutikk på et av sentrene i Namsos jeg alltid må inn på når jeg er der, har såå mye lekkert å i dag hadde de jammen omgjørings-salg, å dette fant jeg på halv pris bordet, heldige meg :)


Rosa fargen på snellen passet perfekt til vårputene jeg har kjøpt, her blir det en del forandring framover både på vegger og gulv, bare gleder meg til alt er klart :)

Så må jeg få takke for alle koselige ord fra dere goinger, beklager lite besøk fra meg, men regner med dere skjønner årsaken, uansett skal jeg prøve å få til en bloggerunde iløpet av de nærmeste dagene :)

Da får jeg ønske alle ei kjempefin helg

post signature


9 kommentarer:

 1. Så flott hvis han slipper operasjon:) godt det finnes alternativer som man kan prøve først!
  For noen herlig nips du fikk med deg:)
  Ønsker dere alle fortsatt god bedring
  Ha en herlig helg
  Klem Merete

  SvarSlett
 2. Gøy med tur til Namsos da;-) jeg var på Namsos i fjor vår pga mandlene til minste mann her i huset, de er SVÆRE, og da snakket han om og koke dem med laser slik at de krympet, og hvis det ikke hjalp så skulle de vurdere fjerning på vanlig vis:-)
  Mye fint du har shoppet da;-)
  Ønsker deg en fin fredag videre:-)
  Klem fra Linn:)

  SvarSlett
 3. Så flott at det finnes alternativ så ein kan sleppe å fjerne mandler,det hørtes jo supert ut for ikkje så kjekkt å opprere.
  Så flotte ting du har kjøpt og når det er på salg så er det vel lov,hihi og det er alltid kjekkt med noko nytt i hus synest iallefall eg sjølv om eg egentlig ikkje skulle ha noko ting.

  Ønsker skjønne deg ei flott helg!
  God klem fra Lillian

  SvarSlett
 4. Ja, det florerer med viruser for tiden, og selv har jeg pådratt meg noe mave-greier. Hangler avgårde, og håper på mere mildvær og arbeidslyst. Så fine ting du har kjøpt deg! Kan ikke huske sist jeg kjøpte noe som helst. Mistet mye av blogge-tiden når jeg begynte i full jobb, men det kan jo hende den kommer igjen når dagene blir lengre. Ønsker deg en fin-fin helg, Mette!

  Klem fra Eli:)

  SvarSlett
 5. Du fant mye fint ja :) Du er så flink med detaljer
  Gleder meg til å se hva du finner på etterhvert. Går du bort fra hvitt nå?
  Den andre bloggen jeg opprettet skal du bare glemme. Jeg har tatt pluss og minus på begge bloggene og fant ut at blogspot passer meg best :) Så jeg blir på min gode gamle blogg.
  Ha ei fortsatt fin helg Mettemor. Klem fra meg

  SvarSlett
 6. Tihi:) Alltid kjekt med noko nytt til helga.. :)

  Takk for fine ord frå deg <3
  Eg har tatt steget for å prøve litt til..Er usikker på om eg får tid til blogg, vart plutseleg fristande å prøve..Trur eg har logga på bloggen min eit par gongar sidan i august..

  Er litt dumt med på og ta også kanskje..?

  Ynskjer deg ei god ny veke :0)

  SvarSlett
 7. Godt du fikk noe positivt ut av Namsos-turen din. Og en bensinstasjonen på Høylandet er virkelig en flott plass å stoppe. De har så masse fint der!
  Ønsker deg en fin ny uke, Mette!
  Titti-klem!

  SvarSlett
 8. Så mange fine skatter du har funnet deg!!:)
  Uff..ja.er tiden for å være syk nå..:/ Blir godt med litt vår i luften etterhvert:)!hørtes jo spennende ut at det går an å krympe mandlene?!(Jeg tok akkurat mine...og klarte å få infeksjon etterpå...og måtte ligge på sykehus 1 uke...har ikke spist på 2 uker...så om det fins andre muligheter...så er nok det godt for ham:)!Men ikke alle som er så uheldige altså:)!
  Håper iallefall det går godt:)
  ønsker deg en nydelig kveld:)Mange gode klemmer.)!!!

  SvarSlett
 9. Titter innom deg for å gi deg en god klem <3
  Mye fint du har kjøpt :)
  Gleder meg til å se forandringene etter som du blir ferdig :)
  God stor klem til deg :)

  SvarSlett