mandag 5. september 2011

Den gamle vindusramma :)


Hei på dere :)
Håper alle har hatt ei kjempefin helg, det har ivertfall jeg :)
På Fredag dro Thorben på fjelltur med bestefar og gammel onkel Odd, mens Ronja dro på camping med bestemor å det vil si at jeg fikk sove lenge på Lørdagsmorgen, sover dårlig om netterne for tiden så det gjorde utrolig godt å være utkvilt for en gangs skyld :)
Ellers har jeg som vanlig ordnet å byttet om litt i huset, he,he :)

Fant en ide om hva jeg kunne bruke den gamle vindusramma mi til hos Lisje Astrid (om dere ikke allerede har vært innom hennes herlige blogg med nydelige bilder av hennes vakre hjem, bare trykk på navnet så kommer dere dit), så jeg bare måtte prøve, å her er resultatet


den ble ramme for førsteklassebildene til guttene, Thorben sitt har ikke kommet enda å til neste år når Ronjas sitt kommer må jeg vel gjøre en ny vri, men foreløbig blir det slik :)
Har hengt det over den gamle kista jeg pusset opp tidligere og vaskeskapet mitt,sammen med et vakkert englespeil kjøpt på loppis i sommer :)
Nå skal jeg hjelpe Thorben gutten med leksene, han trakk faktisk sin første tann på fjellturen så det var en kjempestolt gutt som kom hjem i går kveld, å enda gladere når "tannfeen" hadde vært med to 10 kroninger i glasset i morges :))

Ønsker dere alle en fortsatt fin kveld og en fin ny uke

post signature10 kommentarer:

 1. Så fint det ble:)
  Klem Gitte

  SvarSlett
 2. Nydelig ble det,og veldig fin ide.:)

  SvarSlett
 3. Så fint det ble med bildene i vindusramma. Koselig i stua di.

  Klem Bente

  SvarSlett
 4. Hei og hopp :)
  Det ble kjempefint med vindusramma :)
  Tenker det ble stas når Thorben fikk se at det lå penger fra tannfeen. Runa ble redd tannfeen etterhvert så vi måtte inngå avtaler om at tanna skulle legges i glass når hun ikke var hjemme ;) så måtte vi finne pengene for henne hehehe

  Ha en fin kveld videre Mette :)

  klæm

  SvarSlett
 5. Så smart med bilder i vindusramma. Ble veldig fint! Jeg har maken til englespeilet ditt, men jeg har malt det hvitt;) Ha en fin kveld videre. Klem fra Eli:)

  SvarSlett
 6. Hei Mette. Så mange fine innlegg hos deg nå:) Bildene i vindusrammen ble jo kjempefint! For en god ide:) Så godt at du fikk sove ut på lørdagen, søvnen er jo så viktig for kropp og sinn! Så morro for Thorben og finne penger i tannglasset fra feen:) Du har så mye lekkert hjemme hos deg. Den Madonnaen var jo bare så skjønn! Ønsker deg en kjempefin uke. Klem Ellen.

  SvarSlett
 7. Heia
  Du spurte hvor puten er kjøpt, den er kjøpt på BOHUS. Ha en fin dag, her er det avgårde på jobb.
  Klem

  SvarSlett
 8. Hei Mettemor. Så flott å bruke vinduet på denne måten.
  Nydelig ny header du har laget og. :))))
  Klem Mette.

  SvarSlett
 9. Wow, for noen vakre bilder! Elsker den madonnaen! :) ha en flott dag! Klem fra solveig

  SvarSlett
 10. Så fint det ble:) Takk for tips! Har en slik ramme her også! Fine bilder du viser:) Klem

  SvarSlett