onsdag 7. september 2011

Litt uvant :)

Hei på dere :)
Her holder jeg på å ordne til bursdag i morgen, vasker og pynter og styrer :)
Tenkte bare å vise dere de nye trekkene jeg har fått til stolene, de er grå så det er litt uvant men fargen var fin så jeg venner meg nok til den :)Plages veldig med kameraet for tiden så bildene er en smule uklare, gråfargen er mye lysere enn på bildene


Nyboka mi ligger klar til ikveld, om jeg får tid til å lese da,Romantic prairie style by Fifi O`NeillFikk den før helga men har så vidt fått tittet i den,masse inspirerende bilder er her ivertfall :)


Så her skal jeg altså kose meg i kveld :)Nå skal jeg få gulrotkaka som Bendik har "bestilt" ut av ovnene, så blir det vel et par kaker til før jeg er ferdig :)

Tusen takk for gode ord fra dere, har vært litt dårlig med besøk fra meg, men skal prøve å få meg en bloggerunde i kveld :)

Ønsker alle som er innom en fin Onsdagskveld

post signature


5 kommentarer:

 1. Nææh den boken har jeg og:) Den er jo såå utrolig kjekk!! Min yndlingsbok :) Den gikk iværtfall rett i hjerte hos meg, helt nydelig den boken! Så fint du har pyntet på fatet, så mange fine ting. Herlige nye trekk til stolene du har fått:) Ønsker deg en god . Klem Ellen.

  SvarSlett
 2. Synest det var fint med disse trekkene...koselioge!
  Kjeklt med bokanbefalinger...er jo en bokorm jeg .o)
  Kos deg med bursdagforberedelsene :o)

  SvarSlett
 3. Heia, hvor fikk du tak i de trekkene? Har du fothviler på stolene? Har en ørelappstol som jeg arvet etter mormor, og den er fothviler på og så vet jeg ikke om man får trekk som passer slik at man kan bruke fothvileren også ;)
  Det ble i allefall fint på stolene dine :)
  Ha en fin bursdagsfeiring :)
  Klæm

  SvarSlett
 4. Heisann:)

  Takk for hyggelig kommentar hos meg:)
  Kjekt at du vil følge meg på bloggen:)

  Masse fint her på bloggen din!:)
  Klem fra Kari

  SvarSlett