lørdag 10. september 2011

Skrotdag :)

Hei å hå :)
I dag har jeg vert en tur på skrotdag på Skomo :)
Et ungdomslag litt utenfor byen her har en slik dag en gang i året hvor de samles å selger masse ting og tang, så dit måtte jeg jo :))

Å tror dere ikke jeg fant meg ei kjøkkenvekt jeg har vert på jakt etter ganske lenge, å prisen jeg betalte var 30 kr :))
Den var litt vel gul i fargen så jeg skal prøve å få den litt lysere men ikke helt hvit :)


Kjøpte også disse til 20 kr samletå disse søte vasene til kr 10 :)duken i bakgrunnen kjøpte jeg også for 20 kr, den er litt stor men tenkte å prøve den på spisebordet :)Å så holdt jeg på å glemme denne saken her, en uro eller hva jeg nå skal kalle densyns den var så tøff, skal henge den en plass i inngangspartiet nå når jeg skal pynte litt til høsten :)Ja det ble nå litt lopper i dag med gitt, er jo litt morsomt når man finner små skatter :))

Men dere, jeg lurer på en ting. Er det sånn at når noen blogger har en utfordring gående må de være følger av min blogg for at jeg kan være med, eller er det for alle ??? Å må man publisere bilde andre steder enn sin egen blogg evt. ?? Kanskje litt rart spørsmål men fant ut at jeg måtte spørre før jeg gjør noe galt :))

Da gjenstår det bare å ønske alle ei kjempefin helg

post signature

14 kommentarer:

 1. Det var nå jammen er bra skrotdag for deg....vekten var du utrolig heldig med!
  Koster noen hundrelapper ofte disse !

  Nå det gjelder spørsmålet ditt er svaret nei...om jeg ikke tar helt feil :o)

  ha en fin helg

  SvarSlett
 2. Så fine ting du har fått tak i! Likte spesielt godt den "uroen";) Ha en fin lørdag! Klem fra Eli:)

  SvarSlett
 3. Kjempefine ting du har funnet,
  lysestakene der har jeg og :)
  funnet på loppis. Mener også
  at svaret på sp.m ditt er nei.
  Ha en fin kveld Mettevennen.
  Klem.

  SvarSlett
 4. For noen flotte loppefunn !
  Du kan ganske sikkert være med på utfordinger uten at de følger bloggen din og omvendt.
  Men for å få med innlegget ditt, må du legge det inn sammen med de andre hos den som har utfordringen.Men det finnes forskjellige utfordringer så det kan hende du bare kan legge det ut på egen blogg.
  Dete kan du sjekke ut der du leste om utfordringen. Forvirra ?? Jeg også Håper du får et mer forståelig svar hos noen andre :)
  Klem :)

  SvarSlett
 5. Hei!
  Nå har jeg kommet hjem fra skrotsalget og e heilt gele i føttern, har gått i ett sia i går. Så bra at du fant nåkka :-) Jeg var fornøyd med salget.Nå er det nån tima med opplading, så bær det nedover igjen på bacalao :-)Go lørdag!!
  Klem

  SvarSlett
 6. Så mye fint du fant. :)
  Moro når man kommer over slike skatter.
  Ang. spørsmålet ditt så aner jeg ikke, har lurt på det samme selv. ;)
  Ha en fortsatt god helg. :)
  Klem

  SvarSlett
 7. Så fine ting du fikk til en billig penge. Er så glad i sånne gamle kjøkkenvekter jeg også.

  SvarSlett
 8. Hei og hopp :)
  Fine små skatter du fant ja :) ble ikke skrotdag på meg i dag, kanskje like så greit for jeg har da masse skrot hjemme ;)
  Nei, de må ikke være følger av din blogg for at du skal delta ;)
  Ha en fin lørdagskveld
  Klæm

  SvarSlett
 9. Så mye fint du fant, for en billig penge! Jeg kjøpte mest klær til mitt barnebarn, samt et par CD-plater og et porselensfat. Veldig artig med sånne skrotdager. Fant mye jeg hadde lyst på; små hyller, småbord og andre småmøbler, men greide å styre meg. Vi har nok ikke plass til mer. Men, artig, og sosialt.

  Så fint det var i sofakroken. Og veldig fint med de grå trekkene til stolene.

  Ønsker deg en fin lørdagskveld.
  Klem fra Bente

  SvarSlett
 10. Så mye fint du har fått tak i=)!! Heldig med den vekten=)! Og en slik uro kunne jeg godt tenkt meg;)! Jeg tror også at svaret på spm ditt er nei!

  Ha en herlig kveld!
  Klemmer!

  SvarSlett
 11. For noen kupp!
  Elsker duken & vekta... Og så så BILLIG!!!!!
  Ha en fortsatt fin helg!
  Klem Gitte

  SvarSlett
 12. Hei Mette! Takk for koselig hilsen og for at du la deg til som følger hos meg ;) Grattis med skrotfunn, så fine ting! Koselig blogg og hjem du har. Jeg la meg til som følger hos deg også. En god søndag videre til deg ;) Klem Gry

  SvarSlett
 13. Fikk sommerfugler i magen, da jeg så den vekta og de to lysestakene! HELDIGEN!! Uroen og vasene var og bare helt topp:) Klem Ellen.

  SvarSlett
 14. Hei Mette!

  Nå har jeg slitt i flere dager med å legg inn kommentar her inne hos deg, har blitt stoppet hver gang.........men nå fikk jeg det til vettu :-)
  Fine skatter du fant på skrotdagen :-) Jeg kjøpte ett lite Norgesglass, en gammel geleform fra Tupperware og salt/pepperbøssa, og så ble jeg i tillegg kvitt en del "skrot" :-) Veldig fornøyd!

  Hyggelig at du vil følge meg :-)
  Klem fra Rita

  SvarSlett