torsdag 3. november 2011

Å vi gleder oss til jul :))

Hei på dere :)
Da var vi omsider kommet oss hjem fra Bodø, å i år gleder jeg meg virkelig til jul :)
For det første fikk vi gode nyheter ang. min kjæres sykdom, det virker som at kreften har stabilisert seg å det til tross for at han har kuttet ut cellegiften å kun spiser naturmedisiner, så nå ser det endelig litt lysere ut :))
Og i tillegg har jeg også endelig funnet en lege som har satt seg fore å finne ut hva som gjør at jeg går med smerter i ryggen og nyrene hele tiden, så da er det jo håp for meg også :))Å på toppen av det hele har jeg som dere ser handlet masse småtteri til jul :))
På Kremmerhuset fant jeg denne søte adventstaken, mulig jeg pynter den med litt grønt eller hvitt, vi får se :)Masse fint på Skeidar også, som denne lykten å lysfatet i sink :))Å så måtte jeg jo kjøpe litt sopp pynt for å henge på treet, den store skal jeg ha på et lysfat med masse lys tenkte jeg :)Nostalgiske pakkelapper også kjøpt på Kremmerhuset :))Enda en lykt, vase/lysestake og to trompet engler ble også med hjem :))Falt jo selfølgelig for det skjønne motivet på lykten :))Og et par hjerter som jeg syns var så fine :))Syns dette som var skjevt med perler var litt spesielt :))Å jammen kom ikke de nye julegardinene fra Jotex i posten i dag, tror de blir å passe godt på stuen min :)


(Bildet er lånt fra Jotex)

Så nå håper energien finner veien tilbake til meg så jeg får begynne å ordne litt i hjemmet :)
Har ikke fått begynt med malingen av hjørneskapet mitt heller enda, men håper jeg orker iløpet av helgen :)

Tusen takk for alle gode ord, skal prøve å få til en skikkelig bloggerunde i helgen :))

Da gjenstår det bare å ønske alle en fin Fredag

post signature

12 kommentarer:

 1. Oj,d va jo kjempemykji fin julepynt :o)) Bi nok koselig hos d i jula ja, med nye julegardina og greier :o)) Vi gleda oss tel jul :o))) Vi snakkes, nattaklem <3

  SvarSlett
 2. So mykje fint julepynt!!!Gardinene var knallfine:)
  Ikkje lenge til jul♥

  So kjekt at det går bra med din kjære:)
  God bedring til dåkke begge to ☺

  Nattaklem frå Mette.

  SvarSlett
 3. Hei Mette, så masse flott du har shoppa deg. Men det beste og viktigaste er jo at det går bedre med din kjære ♥ Er ikkje helt i julemodus enda, men det kjem nok.

  Klem ♥

  SvarSlett
 4. Hei Mette. Så godt å høre at ting går den rette veien! Såå mye fin julepynt du har handlet:) De røde soppene er jo kjempesøte:) Nydelige gardiner også:) kjekt me litt nytt å kose seg med:) Ønsker deg og dine kjære en flott helg. Go klem Ellen.

  SvarSlett
 5. Ja, vi gleder oss til jul! Så mye fint du har funnet. Likte godt den krukken med englemotiv. Har samlet litt småtteri jeg også, men puttet det langt inn i et skap foreløbig. Godt å høre at det er litt positivt på helse-fronten. Får håpe du får litt energi igjen snart. Nå i førjuls-tiden trenger man jo litt ekstra;) Ha en fin fredag! Klem fra Eli:)

  SvarSlett
 6. Hei.
  Gleder meg til jul jeg også,som en unge. :))
  Så mye lekkert du har kjøpt deg. Håper det
  går den rette veien for dere begge.
  Klem og god helg.

  SvarSlett
 7. Hei og hopp :)
  Enn om vi hadde gått på shopping i lag hehe jeg var der samtidig som dere. Var innom kremmerhuset jeg også ;) Så bra at dere fikk gode nyheter, ingenting er bedre enn det! Nå har jeg sendt masse energi over til dere begge to :) så da håper jeg du får malt skap og ordnet masse i helga :) Go helg Mette-mor! Vi snakkes no ;) klæm

  SvarSlett
 8. Veldig kjekt å lese godt nytt om din kjære.

  Kjempe mykje kjekt du har kjøpt deg.Likte så godt soppane..:)

  Eg har også lurt på desse gardinene til kjøken"stova"..Dei er kjempe fine!

  Ynskjer deg god helg ♥

  Klem frå Astrid

  SvarSlett
 9. Kjekt å høre om de gode nyhetene!
  Elsket soppene dine!
  Klem Linn

  SvarSlett
 10. Så fint å starte helgen med gode nyheter :)

  Nå er det bare å glede seg til jul :) det gjør jeg også :) Skal ha julebord på jobben i morra, og har vært med og pynta julebord og juletre i dag, så plutselig syntes jeg det ble veldig lenge til jul... :)

  SvarSlett
 11. Godt at ting gikk godt;-) Ha ei fin,fin helg!

  SvarSlett
 12. Så godt å høre at det var gode nyheter!

  Du har jammen funnet mye fint! Herlig med juleting! Jeg gleder meg også veldig til advent og jul.
  Nydelige gardiner!

  Klem fra Bente

  SvarSlett