lørdag 30. juli 2011

Ferdig feiret :)

Hei på dere :)
Ja da var vi ferdig med bursdagsfeiringen for denne gang


har i dag hatt feiring med gode venner og barn, å hatt det kjempekoselig :))

Dekket bordet med kopper og fat jeg kjøpte på nille tidligere i sommer og søte vintage servietter, synger vel på siste verset med rosa nå :)


Tok noen detaljbilder fra stuen samtidig, har hengt opp et gammelt bilde fra min morfar, fant ut at det passet godt for anledningen,denne gamle lommelykten er også fra min kjære morfar


sink kransen jeg kjøpte meg er også kommet opp

To fornøyde småtroll med nye rollerbladessikkerhetsutstyr må til ( Thorben var allerede kommet seg i testingen da bildet ble tatt )Nå skal jeg og Ronja ut å lufte Divaen vår før det blir kvelden, er så koselig med så mange gode tilbakemeldinger fra dere, blir nesten helt satt ut jeg, så tusen takk til dere alle for gode ord :))

Ha ei fortsatt kjempefin helg

post signature
3 kommentarer:

 1. Hej Mette.
  Først tillykke med fødselsdag.
  Smukke / romantiske biller du viser.
  Hvor er dine børn søde - og hvor ser de glade ud.
  Ha´en god lørdag aften - og tak for din kommentar på min blog.
  Knus Hanne Bente

  SvarSlett
 2. Ja, det er ikke bare bare med bursdags-fester. Deilig når det er over, selv om det har vært aldri så koselig. Ordentlig koselig stue du har;) Ha en toppers dag! Klem fra Eli:)

  SvarSlett
 3. Så fin en blogg du har. Koselige bilder, så ut som en fin fin fering. Herlig med rosa nå om sommeren og hadde jeg hatt mer plass i skapene mine skulle jeg gjerne hatt det fine serviset fra nille også, men jeg må tenke meg litt om nå før jeg fyller opp mer, hihi ønsker deg en videre fin søndagskveld. Klem monica

  SvarSlett