søndag 29. mai 2011

Hageportal og litt i hagen :)

Hei på dere :)

Her øser det ned i bøtter og spann, men det stopper ikke meg og plantingen :)
Har blitt helt bitt av hagebasillen for tiden å er spent på hvordan prosjektene mine blir til slutt :)

Her på hver side av trappesatsen har jeg plantet to rosentrær som heter Coral dawn mener jeg, de er klatreroser å får store rosa nydelige roser :)Å så, skjønner dere, har jeg vært innom på Netthandelen for første gang !
På fredagskvelden i halv 1 tiden var jeg en snartur her inne å søkte på hageportaler som jeg har hatt så lyst på, å på netthandelen hadde de en som var bare så nydelig med port inni portalen, så jeg slengte inn et skambud på 256 kr, å tror dere ikke, den ble min :))
Blir ca 500,- å få den hit da, men på gartneriet her tar de 425,- for helt enkle portaler så jeg tror det var et kupp likevel :))

Slik ser "kuppet" mitt ut, får det ikke hit for om ca ei uke så jeg har brukt bilde fra netthandelenskal ha den her så rosene får klatre oppover den tenkte jeg .tror det blir bra :)
Å så har jeg funnet ut at jeg skal renske fram berget oppå høyden her å få til et bed med en hvit benk på siden :)

Ellers har jeg plantet ferdig i resten av bedet ogsåer mest stauder så det blir vel litt tomt i år men forhåpentligvis bedre neste år :)
Har sådd i akeleie å så er det noen snøklokker, hvite peoner, noe jeg ikke husker hva heter, brudeslør å nederst er det rosa peonstort sett samme på andre siden også men det bedet er lengre så jeg har satt en hvit Rhododrendon på endenden er så nydelig så jeg håper jeg berger den, kan være litt vanskelig har jeg hørt
Nå skal jeg hive på meg igjenn, holder på med et annet nybed i dag som det blir litt av hvert i, mulig jeg får til noen bilder i morgen :))

Ha en fin søndag videre alle sammen

Klem Mette :))

4 kommentarer:

 1. Hei på dei!
  Trur du e vart sjalu eller :-) E ha jo gnåla om å få portal sia i fjor.Kos deg i hagen :-)

  SvarSlett
 2. Hei på deg! Takk forhyggelig hilsen inne hos meg! Og så flott det blir i hagen din! Kommer til å bli kjempefint når alt kommer opp og blomstrer!:)

  Ønsker deg en fin uke! Hilsen Nina

  SvarSlett
 3. Oj, portalen var jo nydelig :o)) Blir nok kjempefint :o)) Vi snakkes :)

  SvarSlett
 4. Heihei :) Tusen takk for koselig besøk inne hos meg :) For en flott hage du lager! Den portalen var jo bare nydelig! Gleder meg til å se bilde når du har fått den hjem :)
  God uke til deg! Klemklem

  SvarSlett