mandag 23. mai 2011

Litt ute-syssel :)

Hei på dere :)

I dag har det vært skiftende vær her i Brønnøy, litt sol og litt overskyet men med kald vind !!

Barna hadde fri fra barnehagen så jeg barna og mamma dro til gartneriet på Wærstad å kjøpte sommerblomster :)

Var innom europris å kjøpte denne velkommen- krukken som jeg har plantet en liten lobelia i


syns den var så søt å så passet den godt over utebordet

spanske margeritter i to gamle trekrukker, ser nå at krukkene skulle vært  smurt men det får bli senere   rosa og hvite, syns de er så finespansk margaritt i melkespannet også men dette er en litt annen type med annerledes bladalltid noe eller noen i bakgrunnen på bildene men sånn er det bare her i gårdenmin kjæres favoritt hortensia, nydelig rosa fargekjøpte også en hengekrukke på europris, var litt stor å blomsten litt liten men får håpe den vokser seg til

Vårt store hegge tre er så nydelig i full blomstringÅ kirsebær treet likeså selv om det begynner å bli gammelt nåser det er mange som tar inn blomster fra heggen siden den lukter så godt, tenkte å prøve det men først skal jeg nyte den deilige duften av liljekonvallene jeg plukket i gårTusen takk for alle koselige kommentarer, å velkommen til mine nye følgere, kjempekoselig at dere vil følge min blogg :))

Ønsker alle en fortsatt fin kveld

Klem Mette
4 kommentarer:

 1. Så koselig du har det ute!
  Masse fine blomster♥

  Ha en fin kveld,
  Klem Jatte♥

  SvarSlett
 2. Så masse fine blomster:) Og fine krukker.
  Jeg plantet roser i mitt melkespann i fjor, men de holdt ikke så godt der. Fikk borret hull så det skulle dreneres også... I år tenker jeg å prøve noe annet der. Du hadde gjort det veldig fint...Men mitt melkespann har fått rust på seg... Noen ideer for hva jeg kan gjøre med det?

  God natt..
  Klem

  SvarSlett
 3. Koselige bilder, og mange flotte blomster!! Jeg synes de trekrukkene var veldig stilige nå jeg.. Veldig rustikke og fine.. :)

  Ha en fin dag!
  -Mari

  SvarSlett