torsdag 26. mai 2011

Litt nytt, litt forandring og litt mere rosa :))

Hei på dere :)

I dag regnet det når jeg stod opp, pluss en skikkelig skur med hagl, hmmm jeg som trodde vi skulle få sommer snart men den lar vist vente på seg !!
Har vært en tur til legen i dag også siden nyra ikke blir bedre så nå er jeg henvist til sykehus for skikkelig utredning, men nok om det !

I går kveld fikk jeg litt ekstra energi å begynte å gjøre om litt på skapene i spisestua, ikke store forandringer men nye duker å litt omflytting av ting og tang, ikke så mye som skal til :))
Var innom en liten tur i byen etter legetimen å kjøpte meg et trebrett etter inspirasjon fra dere og min kjære søster som forøvrig skulle hatt en egen blogg for hun har det sååå fint hjemme med masse nydelige ting og stæsj :))

Her kommer ivertfall et lite bilderas av spisestua


kjøpte to buketter roser på rema i går å dette er alle som var fine i morges :((siden det varme været lar vente på seg står verandadøra enda umalt

litt forandring på sjenkenlitt mere rosa i tallerkenhylla også
Nå ser det slik ut ute hos megsolen har kommet fram å jeg skal ut å plante, har vært å kjøp hortensia å pioner som skal ned i nybedet :)

Håper alle får en fin dag

Klem Mette :))

6 kommentarer:

 1. fint m rosa og fint brett :-) Ha de fått peoner??

  SvarSlett
 2. Kjempefint hos deg♥ Rosa er nydelig nå på denne tiden.. masse av det her hjemme også!

  Her er det grått og trist ute idag, men blåser heldigvis ikke så mye som de siste dagene her så går an og bevege seg utendørs uten lodd under bena nå ;) hehe..

  Nyt kvelden og god bedring,
  KLEM Jatte♥♥

  SvarSlett
 3. Så nydelig det brettet var - og de søte rosa detaljene som passer så godt inn med alt det hvite. Nydelig spisestue du har!
  Ha en fin kveld :)
  Klem fra Bekka

  SvarSlett
 4. Hei :)
  Så fint det ble på brettet ditt.
  Fine bilder du viser, med mange flotte detaljer. :)
  Ønsker deg riktig god bedring og en fin kveld.
  Klem

  SvarSlett
 5. Det ble kjempefint med ny-brettet :o))) Tusen takk for koselige kommentarer i innlegget <3 Vi snakkes på klubb! Klem fra storesøster :o))

  SvarSlett
 6. Her var det mye fint å se! Du har det så nydelig hos deg:) Sjenken er lekker, og alle de fine detaljene..lysestakene, den gamle symaskinen..sukk. Herlig. Klem Ellen.

  SvarSlett