lørdag 11. juni 2011

Tusen takk Nostalgia :)

Hei å hå :)

Først må jeg få takke for alle gode ord i forrige innlegg, kjempekoselig å få så mange hilsner, blir helt overveldet :) Så har jeg fått enda flere nye følgere, så gøy å stifte nye bekjentskaper og oppdage nye blogger syns jeg, dere er ivertfall hjertelig velkommen hos meg :))

Her nyter vi varme dager i solen enda, sååå deilig :)
I går kveld var jeg på innvielses fest hos en kjempegod venninde, hun hadde kjøpt seg nye rotting møbler for å ha på verandaen å der ble vi sittende å drikke vin å kose oss til klokka var ivertfall halv to i natt, var kjempekoselig :) Så i dag har jeg bare sittet å kost meg i hagen å gjordt ingenting :))


Da jeg sto opp i morgest og sjekket mailen min så hadde jeg fått mail fra Nostalgia som har den kjempefine bloggen nostalgiasverden.blogspot.com, hun har hatt giveaway på gang å hadde trekning i går å tror dere ikke jeg vant, ble sååå glad å overasket for som regel har jeg ikke noe vinnerlykke når det gjelder sånt :)
Gaven jeg vant er en kjempefin bok med post it lapper fra Cath Kidston så nå gleder jeg meg bare på pakke i posten :)
TUSEN HJERTELIG TAKK NOSTALGIAHenge lobeliaen min har vokst seg til i varmenSyrinen blomstrer for fulltog allt er bare fryd når det er sol :))

Min kjære og foreldrene hans har tatt med barna på sin første telt tur, bli kjempe spennende, jeg ble hjemme med Diva snuppa siden hun er så liten enda :) Så i kveld blir det bare total avslapping, kjenner at jeg var oppe sent i går kveld, så får vi se om jeg får gjordt noe fornuftig i morgen :))

Håper alle nyter fridagene, å en fortsatt fin pinse ønskes dere alle

Klem Mette :))

7 kommentarer:

 1. Hej Mette
  Så mkt fint :)
  å missa inte

  S
  A
  T
  U
  R
  D
  A
  Y

  S
  H
  O
  W

  O
  F
  F

  VÄLKOMMEN :)
  Håkan

  SvarSlett
 2. Hej Mette

  Tak for din hilsen.
  Vi er barnepige for vores barnebarn på næsten 11 mdr. Han rejser sig og går rundt ved alt. Så det er nu nogle trætte bedsteforældre, der skal slappe lidt af nu, hvor han sover :-o

  Du og din familie ønskes en dejlig og solrig pinse

  SvarSlett
 3. Hei
  Herlige bilder du har tatt av blomstene dine.
  Kos degmed alene tid.
  Ha en flott pinseaften.:)

  SvarSlett
 4. Hei.
  Gratulerer med premie.
  Så vakkert det blir og er i hagen din,flinka.
  Klem.

  SvarSlett
 5. Virkelig flotte billeder.
  Tillykke med din præmie.
  Ha´en god søndag.
  Knus Hanne Bente

  SvarSlett
 6. For en vakker hage du har, helt fantastisk. Trenger ibspirasjon til å begynne å ta fatt på min, er mye å ta tak i, men har startet så vidt. Ønsker deg en vide fin pinse. Klem monica

  SvarSlett
 7. Nydelig portal du har fått!! Og hagebenken ble kjempefin med hvitmaling:)Klem Ellen.

  SvarSlett