søndag 20. mars 2011

Søndag !!

Hei på dere !!

Dagen i dag har gått med til leting av hunden vår Rihanna, hun dro til skogs i 10 tiden å kom ikke hjem før klokken var over 3, helt håpløst når hun åpner dørene selv :(

Ellers her jeg brukt helgen på omøbleringen jeg nevnte i forrige innlegg, men det ble bare mye fram å tilbake flytting for planen min gikk ikke overens med størrelsen på møblene hmm ble litt skuffet der ja.

Eneste var spisestuebordet som ble snudd å tallerkenhylla som fikk ny plass,


ble mye bedre plass rundt bordet nå, å Ronja fant ut at nå ble det god plass til motorsykkelkjøring på stua, he, he :)

Tallerkenhylla hengte jeg over skjenken der jeg tidligere hadde et skap, syntes den passet godt der,Byttet litt om i hylla med det samme jeg holdt på, nå er det arvefat som henger der pluss litt dill dall :)på siden av hylla henger bare ei gammel klokke etter min morfar så det er litt tomt, men har et lite håp om at jeg skal få to nye lamper siden min svigerfar er på flyttefot så jeg aventer å henge opp mere :))Jepp,jepp det var det hele i dag :))

Takker for koselige kommentarer å ønsker alle en fin Søndagskveld :))

Klem fra meg :))


2 kommentarer:

  1. Det ble kjempefint! Tallerkenhylla passet kjempegodt der :o)) Her i gården har dagen vært brukt til vasking av vaskerommet og støvsuging fra topp til tå i huset, så nå var det deilig å sette seg ned :o) Vi snakkes :o))

    SvarSlett
  2. Så hyggelig med besøk fra deg, koselig at du vil følge meg:)Så lyst og fint hjem du har. Jeg legger meg til som følger og vil gjerne lese dine nye innlegg :)

    SvarSlett