onsdag 6. april 2011

Helgevask på Onsdag :)

Hei å hå !

Her går det i rydding og vasking gitt, som jeg nevnte tidligere har huset forfallt den siste halvannen uken å vel så det, å med 4 barn og den våte vårstemningen som kom, levner det vel ingen tvil om hvordan gulv og diverse så ut :(så her var det bare å hive seg rundt !
De to minste barna hadde besøk i går å koste seg med is og div. til barnetv, dermed måtte sofateppet få seg en vask, så nå er det sommerquilten som ligger på enn så lenge :)
har kommet litt mere rosa nyanser rundt omkring ellers ogsådette settet lagde min mor da min kjære storesøster var liten, syns det er så søtt :)

så kjøpte jeg meg tulipaner på coop men de hang før jeg fikk de i vann :((Ja, ja nå gjenstår det bare å se hvor lenge det er til støvsugeren må fram igjenn, he, he :)

Ha en fin dag videre å takk for koselige kommentarer

Klem Mette :))

3 kommentarer:

 1. Hei.
  Stua di er sååå koselig,liker
  så godt fargene. Herlig den lyse-
  staken også. Og det lille settet
  var bare så søtt da.
  Klem Mette.

  SvarSlett
 2. Så koselige bilder det var hos deg =) Jeg måtte til med husvasken i dag jeg også, får lunsjbesøk i morgen. Deilig når man er ferdig og kan nyte den rene duften og kjenne at man trives i egen stue. Nyt kvelden og takk for titten her.

  SvarSlett
 3. Så lyst og fint:) Ja, sånn er det med barn i huset. Synes det er flott at de får kose seg i sofaen jeg;) I morgen er det min tur, en skikkelig rundtur med skurebøtta venter;)
  Good natt:)
  Klem

  SvarSlett