torsdag 28. april 2011

Litt mere stue :)

Hei å hå :))

I dag har jeg bare sullet rundt i huset gjort litt småtteri, blandt annet prøvd en ny vri med gardinene i stua .
Har nå tatt ned kappen og hengt opp en ekstra lengde i midten, vet ikke hva jeg ble mest fornøyd med men skal få henge en stundble jo litt fint å ha det slik også, syns stua ble enda lysere, eller hva syns dere ???
Eneste som irriterer meg nå er tre persiennene vi må ha for å skygge for sola, har lyst til å få lifter her også !vaskebrettet som var i vinduet har jeg en plan med, får se om det kommer noen bilder i løpet av helgen :))

Har også lagt på ny løperen å putetrekkeneble litt lang for stuebordet, spørs om jeg legger de på skjenkene i spisestua istedemen putene ble jeg fornøyd med

litt rosa detaljer har også kommet opp igjenn

skjønn englestake, jeg er som dere kanskje har skjønt utrolig glad i engler :)min nydelige madonna har jeg fått hos verdens beste storesøster <3Her er det meldt SOL i mange dager å vi har fått stein i dag, så i morgen blir det vel støyping av kanten på blomsterbedet jeg viste bilder av tidligere. Blir sikkert å oppholde meg mest ute så vi får se hvor mye blogging det blir tid til, men skal nå titte innom hos dere uansett :))

Har helt glemt å ønske mine nye følgere hjertelig velkommen hos meg, kjempekoselig at dere vil følge meg :))

En fin Torsdagskveld og helg ønskes dere alle

Klem Mette :))

3 kommentarer:

 1. Heisann. Så kjekt at du vil være med på min give away. Nydelige bilder fra stuen. Jeg har også lagt en gammel duk i sofaen:0). Blir jo så fint.
  Ha en super helg.
  Klem Alfa

  SvarSlett
 2. Så fine bilder:) Det er alltid gøy med forandring. Jeg forandrer stadig vekk både her og der.
  Ha en fin dag i morgen...i sooool og varme:)
  Klem

  SvarSlett
 3. Hei Mette
  Er fint når gardinene henger ned, liker det ღ Jeg har hatt mine hengende litt til siden, men har nå tatt det vekk slik at de henger rett ned og ble kjempefornøy med det :) Kjempefine puter og løper og fine bilder hjemme hos deg ღ Herlig med så deilig vær, håper det varer lenge :) Ønsker deg en fin kveld, og snart helg… Klem fra Mette

  SvarSlett