torsdag 11. august 2011

Litt mere stue :)


Hei å hå :)
Ja her går dagene i ett.
I går hadde vi en kjempefin dag i familieparken jeg, min kjære, barna og min mamma, parken er ganske stor med masse dyr, både ville og tamme og i tillegg er det mange lekeapparater for barna å holde på med så vi koste oss hele dagen :)
Namskogan er et ganske lite tettsted, men i inngangen til parken har de en liten butikk hvor de selger masse interiør fra bla miljøgården, Ib Laursen, green gate og mange flere å det liker vi jo :))

I dag har jeg holdt på å ordnet huset til klubb i kveld, vi er en gjeng damer som møtes hver 14. dag for å hygge oss og skravle litt, kjempekoseligNytt sinkfat som jeg kjøpte i Bodø, hadde egentlig lyst på et litt større men,den lille madonnaen er den jeg kjøpte brukt, har bare lakket den hvit, syns den ble mye finere da :)Å så har jeg omsider fått meg osteklokke på stettfaten slik har jeg ønsket meg lenge å da jeg fant den på halv pris i Bodø slo jeg til :)Inni har jeg bare pyntet med en liten figur jeg kjøpte på Namskogan, noen hjertestein og litt roser, syns den er så fin i seg selv med trykket på at jeg vil ikke overdrive :)Slik ble det altså med rundbordet i hjørnet av sofaen, den nydelig duken er det min mor som har strikket til meg for lenge sidenBle egentlig ganske greit syns jeg :)Lilla som preger stuen nå :)Nei nå har jeg ikke tid til å sitte på dataen lengre, må få klart allt til kveldens strabaser :))

Ønsker alle dere som er innom en super kveld

post signature


6 kommentarer:

 1. Takk for koselig hilsen hos meg!!!
  Kjempekoselig stuekrok du har !!! Har lyst til å kjøre til familieparken og nå fikk jeg jo enda ett påskudd for å dra dit !!!!

  Ha en fin kveld !!
  Maren

  SvarSlett
 2. Kjempe koselig du har ordnet og styrt til ikveld,dere må ha en hyggelig kveld.:)
  Nydelig stetfat du har fått deg.
  Ha en strålende kveld.:)

  SvarSlett
 3. Så mye vakker pynt du har! Syns begge bordene var nydelig pyntet og dekket. Kos deg med venninnekvelden :)

  SvarSlett
 4. Flotte bilder av en kjempefin stue:)

  SvarSlett
 5. Så fint du har det i stuen din.
  Madonnaen ble kjempefin hvit, har en maken og fikk lyst til å male min også. ;)
  Klem

  SvarSlett
 6. Gratulerer så mye som Giwe away vinner hos Bettum Villa :D Hun sliter med å legge igjen kommentarer, så vet ikke om du har fått beskjed? Så det på facebook nemlig ;)

  Utrolig mye fint du har i stua di <3 Ha en flott helg!
  klem Tove

  SvarSlett